Slider video domov 3

Preprosto do popolnega nasmeha

Harmoničen nasmeh je lep nasmeh, ki izraža sproščenost in pozitivno naravnanost. Še več, harmoničen nasmeh izžareva ŠARM ali očarljivost, ki se ji le s težavo upremo. Zato lep nasmeh krepi našo samozavest in prodornost. “HARMONIZACIJA” je pot do željenega nasmeha, ki ga pri nas lahko uresničite v treh preprostih korakih.

1. KORAK

Že na prvem koraku vam pokažemo končni rezultat našega dela. Tablico s pomočjo inovativne in ekskluzivne aplikacije spremenimo v virtualno ogledalo, ki omogoča takojšnje oblikovanje nasmeha. V nekaj minutah lahko v realnem času občudujete svoj novi nasmeh iz vseh zornih kotov.

2. KORAK

Na drugem koraku izdelamo to, kar ste videli s pomočjo tablice. Pri postopku uporabljamo najsodobnejšo sofisticirano tehniko Digital Smile Design, s katero oblikujemo 3D model vašega nasmeha. S posebno maso prenesemo stanje z modela v vaša usta. Tako lahko občudujete, kakšen bo vaš nasmeh še preden opravimo kakršenkoli poseg na vaših zobeh.

3. KORAK

Šele sedaj, ko sta prvi in drugi korak zaključena in dosežen željeni izgled, pripravimo natančen načrt celotne terapije. Za vsakega pacienta pripravimo vsaj dve ali tri možnosti. To so Mini, Medium in Premium načrt terapije.

Kateri načrt je zate?

Načrti so skrbno pripravljeni glede na želje in potrebe vsakega posameznika.
Ker verjamemo v trajnostno zobozdravstvo, so vsi načrti sestavljeni tako, da naši izdelki niso le lepi, temveč tudi funkcionalni vrsto let.

Mini načrt je sestavljen iz tehnik in postopkov, ki so neinvazivni ali minimalno invazivni. Tako lahko na primer z beljenjem in preprostim bondingom polepšamo nasmeh v zelo kratkem času in z relativno majhnim finančnim vložkom.

V Medium načrt velikokrat vključimo tudi ortodontsko terapijo ali protetične izdelke. Medium načrt zahteva daljše in kompleksnejše zdravljenje, zato je tudi dražji od Mini načrta.

Premium načrt obsega najbolj kompleksno zdravljenje, ki vključuje najsodobnejše na trgu dostopne tehnike in materiale. Premium načrt je skupek vseh storitev, ki jih nudimo, da bi dosegli najboljše rezultate.

Storitve, ki se jih poslužujemo za dosego optimalnih rezultatov so naslednje: zobne luske, zobni vsadki, nevidni zobni aparat, bonding, beljenje in druge…

Vse to smo strnili v pojem HARMONIZACIJA, ki vam bo pričarala ŠARM in krepila vašo SAMOPODOBO.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.