Clearsmile brace

ortodontski aparat

Kaj je aparat ClearSmile Brace?

Z aparatom ClearSmile Brace kombiniramo tradicionalne tehnike zdravljenja z novo tehnologijo, s čimer skrajšamo čas ortodontskega zdravljenja in izboljšamo videz aparata.

Žice aparata ClearSmile Brace so prevlečene z belo barvo (namesto srebrne) in so narejene iz materiala (Ni-Ti) spominske oblike. Spominska oblika pomeni, da se bo žica vrnila v prvotno obliko ne glede na to, kako je upognjena. Tako nastanejo nežne sile, ki premikajo zobe v željeni položaj.

 

Zakaj aparat ClearSmile Brace uporablja nežne sile?

Uporaba nežnih sil poveča hitrost in udobje zdravljenja. Nežne sile zmanjšujejo tudi tveganje med ortodontskim zdravljenja.

clearsmile brace zobje 2

Ali je aparat ClearSmile Brace varen?

Aparat ClearSmile Brace je varno ortodontsko zdravljenje.

Kot pri vseh oblikah zdravljenja obstajajo tudi tveganja. Glavno tveganje ortodontskega zdravljenja je resorpcija korenin.

Daljši časi zdravljenja in močnejše sile povečajo tveganje. Ker ClearSmile Brace premika zobe z nežno silo, je manj verjetno, da pride do resorbcije korenin.

Kako diskreten je aparat ClearSmile Brace?

Aparat ClearSmile Brace je v celoti sestavljen iz prozornih delov v nasprotju z drugimi vrstami aparatov, ki so kovinski. Tudi žica, ki je sestavni del aparata, je prevlečena z enako barvo, kot jo imajo zobje. Tudi gumice so prozorne. Posledično je aparat ClearSmile Brace manj viden kot tradicionalni fiksni aparati.

 

Je po ortodontskem zdravljenju nujen retiner?

Da, če želite ohraniti rezultate katerega koli ortodontskega zdravljenja, morate vse življenje nositi retiner.

 

Kaj lahko zdravimo z aparatom ClearSmile Brace?

Aparat ClearSmile se v večini primerov uporablja za ravnanje sprednjih 10 zob iz estetskih razlogov. Oglejte si primere pred in po zdravljenju na fotografijah v naši Galeriji.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.