Darjan Knehtl

dr. Specialist na področju inovativne,
učinkovite stomatološke terapije,
zobne protetike in estetike

Mihaela Benko

dr. Specialistka na področju inovativne,
učinkovite stomatološke terapije,
zobne protetike in estetike

O nas

Čeprav je zdravljenje bolezni ustne votline, osnovno poslanstvo našega poklica in vedno na prvem mestu, pa ima zobozdravstvo še druge aspekte, ki vplivajo na dobro počutje pacienta.

Lep in sproščen nasmeh, s katerim uživa življenje z večjo mero samozavesti, je za pacienta zelo pomemben. Od svojega zobozdravnika pričakuje ne le skrb za zdravje zob in njihovo funkcionalnost, temveč tudi širši, celovit pristop za izboljšanje estetskega videza celotnega obraza.

Zato vam ne ponujamo le znanja in dolgoletnih izkušenj, temveč tudi vso potrebno pozornost, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas.

Po postavitvi diagnoze vam izčrpno predstavimo celoten proces stomatološke terapije ter vam pomagamo v procesu sprejemanja odločitve, ki vam bo izboljšala vaše življenje.
Nas cilj je, da obisk zobozdravnika ne bo stresna ali trpeča izkušnja, zato se trudimo, da bodo vsi posegi v ustni votlini kar se da neboleči.

Ob spoštovanju temeljnega načela, da je preventiva vedno boljša kot kurativa, so vsi naši napori usmerjeni v dolgoročno ohranjanje zdravja zob in ustnega tkiva.

o nas mihaela

Mihaela Benko

dr. dent. med.

Doktor Mihaela Benko je leta 2002 uspešno zaključila Stomatološko fakulteto v Zagrebu. Svoje izkušnje in znanje je pridobivala kot zaposlena v zobozdravstvu vse do leta 2012, ko je odprla lastno zobozdravniško ordinacijo. Svoje znanje redno nadgrajuje z izobraževanji doma in v tujini. V tehnološko sodobno opremljeni ordinaciji se vsakemu posamezniku posveti osebno.

o nas darjan

Darjan Knehtl

dr. dent. med.

Doktor Darjan Knehtl je diplomiral leta 2010 na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, smer dentalna medicina. Z inovativnimi postopki je prišel v stik takoj po študiju na ogledu zobozdravniških centrov v Braziliji. V naslednjih letih je vložil svoj trud in napor za pridobitev čim več znanja in izkušenj. Najprej je bil zaposlen v ZD dr. Adolfa Drolca v Mariboru, kjer je delal na področju zobozdravstvenega varstva otrok in mladine, nato v ZD Ptuj, kjer se je posvetil zobozdravstveni negi in oskrbi odraslih. Na številnih izobraževanjih pridobljena znanja je uporabil v lastni ordinaciji v Avstriji, dokler se ni leta 2013 pridružil ekipi dr. Mihaele Benko z ambicijo, da skupaj ponudita vrhunsko, inovativno in učinkovito stomatološko terapijo, zobno protetiko in estetiko.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.