Uresničimo nasmeh

skupaj z vami.

dr.Darjan Knehtl
Darjan Knehtl
Mihaela Benko
Mihaela Benko

Z vami od 2012

Vizija

Čeprav je zdravljenje bolezni ustne votline, osnovno poslanstvo našega poklica in vedno na prvem mestu, pa ima zobozdravstvo še druge aspekte, ki vplivajo na dobro počutje pacienta.

Lep in sproščen nasmeh, s katerim uživa življenje z večjo mero samozavesti, je za pacienta zelo pomemben. Od svojega zobozdravnika pričakuje ne le skrb za zdravje zob in njihovo funkcionalnost, temveč tudi širši, celovit pristop za izboljšanje estetskega videza celotnega obraza.

Zato vam ne ponujamo le znanja in dolgoletnih izkušenj, temveč tudi vso potrebno pozornost, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas.

Po postavitvi diagnoze vam izčrpno predstavimo celoten proces stomatološke terapije ter vam pomagamo v procesu sprejemanja odločitve, ki vam bo izboljšala vaše življenje.
Nas cilj je, da obisk zobozdravnika ne bo stresna ali trpeča izkušnja, zato se trudimo, da bodo vsi posegi v ustni votlini kar se da neboleči.

Ob spoštovanju temeljnega načela, da je preventiva vedno boljša kot kurativa, so vsi naši napori usmerjeni v dolgoročno ohranjanje zdravja zob in ustnega tkiva.

element image placeholder 3f762e6c

Spoznajte nas

element image placeholder 3f762e6c

Benko Mihaela

zobozdravnica Benko Mihaela

Doktor Mihaela Benko je leta 2002 uspešno zaključila Stomatološko fakulteto v Zagrebu. Svoje izkušnje in znanje je pridobivala kot zaposlena v zobozdravstvu vse do leta 2012, ko je odprla lastno zobozdravniško ordinacijo. Svoje znanje redno nadgrajuje z izobraževanji doma in v tujini. V tehnološko sodobno opremljeni ordinaciji se vsakemu posamezniku posveti osebno.

Knehtl Darjan

dr.Darjan Knehtl portret

Doktor Darjan Knehtl je diplomiral leta 2010 na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, smer dentalna medicina. Z inovativnimi postopki je prišel v stik takoj po študiju na ogledu zobozdravniških centrov v Braziliji. V naslednjih letih je vložil svoj trud in napor za pridobitev čim več znanja in izkušenj. Najprej je bil zaposlen v ZD dr. Adolfa Drolca v Mariboru, kjer je delal na področju zobozdravstvenega varstva otrok in mladine, nato v ZD Ptuj, kjer se je posvetil zobozdravstveni negi in oskrbi odraslih. Na številnih izobraževanjih pridobljena znanja je uporabil v lastni ordinaciji v Avstriji, dokler se ni leta 2013 pridružil ekipi dr. Mihaele Benko z ambicijo, da skupaj ponudita vrhunsko, inovativno in učinkovito stomatološko terapijo, zobno protetiko in estetiko.

Naroči se zdaj!


Prijavi se zdaj!

Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.