Ali je kateri zobozdravnik Maribor digitaliziran?

Dandanes so vsa področja našega življenja digitalizirana, zakaj torej ne bi bilo še zobozdravnik Maribor? Od tridimenzionalnih slikanj, rentgenov, tiskanja in obdelave – danes ni več nobenega področja v zobozdravstvu, kjer se digitalnih procesov ne uporablja. To pomeni, da boste izkusili dobro načrtovano obravnavo zob.

KAJ JE DIGITALNO ZOBOZDRAVSTVO?

Digitalno zobozdravstvo je računalniški delovni proces, ki se uporablja za zbiranje informacij o vaših zobeh, dlesnih, kosteh itd. Orodja, ki jih uporabljamo, so rentgeni 3D CBCT, 3D slikanje ustne votline, digitalno fotografiranje, 3D tiskanje, obdelava in več. Ko zajamemo vse podatke, nam digitalne platforme omogočijo, da izjemno natančno načrtujemo vašo obravnavo.  Orodje Digital Smile Design vam nudi možnost, da si ogledate, kako bi bili videti vaši zobje, še preden karkoli naredimo z njimi. Kot na primer na sliki prej in potem. Lahko naredimo tudi preizkus, preden začnemo z delom. Ko ste zadovoljni s potencialnim rezultatom, izkoristimo digitalno tiskanje 3D modelov, ki nam pomagajo pri vaši obravnavi. Nato prejmete popolnoma tridimenzionalno obdelano krono, mostiček ali protezo, ki se natančno ujema z vašim izvirnim načrtom zasnove nasmeha.

KAKO TOREJ DIGITALNO ZOBOZDRAVSTVO POMAGA PACIENTU?

Digitalni delovni proces v zobozdravstvu zagotavlja, da bomo odstranili čim manj zobne strukture in dosegli najboljši rezultat. Oblika vaših prevlek, zalivk, mostičkov itd. bo bolj natančna, kot če bi bila narejena ročno. Zato ste lahko prepričani, da v celoti vodena namestitev vsadkov zagotavlja najboljši položaj vsadkov. Torej, ni to tisto, kar si želite?

POIŠČITE ZOBOZDRAVNIKA, KI UPORABLJA CELOVIT DIGITALNI DELOVNI PROCES.

Ker pa je digitalizacija cenovno zelo drag proces, se velika večina zobozdravnikov še ni odločila za povsem digitalni delovni proces. Zato je pomembno, da ugotovite, v kakšnem obsegu vaš zobozdravnik v Maribor – u uporablja digitalno zobozdravstvo. 

NAŠA ZOBNA ORDINACIJA UPORABLJA CELOVITO DIGITALNO ZOBOZDRAVSTVO.

V naši zobni ordinaciji zagovarjamo prednosti digitalnega zobozdravstvenega delovnega procesa za paciente. Verjamemo, da so minimalni posegi za čim boljši rezultat mogoči le z digitalnim protokolom. Strokovnjaki v naši zobni ordinaciji uporabljamo tehnologijo Digital Smile Design.

Če želite doseči najboljše rezultate z minimalno invazivnimi zobozdravstvenimi posegi in digitalnim delovnim procesom, rezervirajte svoj termin v naši zobni ordinaciji. Tako kot Hipokratova zaprisega nam tudi digitalni protokoli omogočajo, da »ne škodujemo«. Pokličite našo zobozdravnik Maribor zdaj in rezervirajte svoj digitalni zobozdravstveni pregled.


Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.