Minimalno invazivno zobozdravstvo – Maksimalni rezultati

Si želite fenomenalnega nasmeha, vendar se bojite, da boste za to zapravili preveč denarja? Ne skrbite. Zdaj je na voljo tudi minimalno invazivno zobozdravstvo za maksimalne rezultate – Harmonizacija nasmeha.

Koncept harmonizacija Nasmeha zagotavlja minimalno invazivno obravnavo zob.

KAJ JE MINIMALNO INVAZIVNO ZOBOZDRAVSTVO?

To je nabor minimalno invazivnih obravnav zob, ki vam zagotavljajo najboljši rezultat z uporabo čim manjšega števila obravnav oziroma posegov. Z minimalnimi stroški! 

Ta metoda omogoča uporabo naprednih digitalnih produktov z umetno inteligenco, kolektivnim znanjem in tako zagotavlja najboljše rezultate. Cilj te metode je, da z minimalnimi posegi dosežemo najboljši možen rezultat. Z bistveno nižjimi stroški kot v preteklosti!

KATERE OBRAVNAVE POKRIVA MINIMALNO INVAZIVNO ZOBOZDRAVSTVO?

Cilj minimalno invazivnega zobozdravstva je doseganje čim boljših rezultatov z minimalnim številom korakov oziroma uporabljenih metod.  

Obravnava z nevidnim zobnim aparatom se uporablja za premikanje rahlo ukrivljenih zob v boljši položaj za t. i. bonding.

Nato s pomočjo tehnike Digital Smile Design izvedemo bonding s kompoziti, ki jih namestimo neposredno na vaše zobe skladno z najnovejšo tehniko ali ročno, da dosežemo najboljši rezultat. 

Z beljenjem zob dosežemo ustrezno barvo zob pred bondingom.

Če potrebujete drugačno obravnavo, npr. s kronami, bomo to upoštevali, kjer je potrebno. 

Kar pa je najbolj pomembno – na vaših zobeh izvajamo minimalno invazivne postopke.

KAKO VEM, ČE SEM PRIMEREN KANDIDAT OZIROMA KANDIDATKA ZA MINIMALNO INVAZIVNO ZOBOZDRAVSTVO?

Vas že od nekdaj nekaj moti na vaših zobeh? So nekoliko ukrivljeni ali obrabljeni? Poglejte spodnje primere in ugotovili boste, če ste primeren kandidat oziroma kandidatka za obravnavo, nato rezervirajte svoj termin, da skupaj ugotovimo, če so minimalno invazivne zobozdravstvene storitve primerne za vas.

Pokličite še danes in videli boste, da tudi z minimalno invazivnimi storitvami lahko polepšamo vaš nasmeh!

Domov 3 Korak1 1
Minimalno invazivno zobozdravstvo

beljenje zob, bonding s kompoziti, bonding zob, harmonizacija nasmeha, Invisalign, luske za zobe, minimalno invazivno zobozdravstvo, Nevidni zobni aparat


Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.