Kaj je estetsko zobozdravstvo?

Estetsko zobozdravstvo opisuje umetnost ustvarjanja lepih zob, zaradi katerih se boste vedno smehljali. Le kdo si ne želi lepega nasmeha? Naj vam na kratko opišemo načine, s katerimi vam estetsko zobozdravstvo pomaga pridobiti čudovit nasmeh.

Katere storitve spadajo pod Estetsko zobozdravstvo?

Na voljo so različne vrste storitev oziroma obravnav, ki so seveda odvisne od vaših potreb, pričakovanj in rezultatov, ki jih želite doseči. Te obravnave uporabljamo samostojno ali v različnih kombinacijah – vse s ciljem, da dosežemo popoln nasmeh. Mogoče boste želeli najprej pobeliti zobe, preden se lotimo poravnave zob ali drugačne obdelave.

Uporabljamo različne postopke oziroma načine, s katerimi dosežemo zmagovalni nasmeh: keramične ali kompozitne zobne luske, krone in mostički, zobni vsadki, oblikovanje dlesni in depigmentacija, ortodontija in obravnava z nevidnimi aparati ter seveda zelo priljubljeno beljenje zob. Vse te načine lahko kombiniramo in jih prilagodimo posamezniku za doseganje čim lepšega in privlačnega nasmeha. Ker je vaš nasmeh zelo pomemben v vsakdanjem življenju in pri vašem uspehu, je zelo pomembno, da izberete najboljši način obravnave, primeren za vas.

Ali je estetsko zobozdravstvo škodljivo?

Naši strokovnjaki želijo v čim večji meri ohraniti naravne zobne strukture (glejte našo objavo o ohranjanju vaše dragocene sklenine). Kar nekaj zgoraj navedenih obravnav lahko škoduje vaši zobni strukturi, zato želimo ohraniti čim več naravnega zobu, hkrati pa vam omogočiti čim lepši nasmeh.

Ali se estetsko zobozdravstvo povezuje z digitalnim zobozdravstvom?

Estetskega zobozdravstva enostavno ni mogoče izvajati brez sistema Digital Smile Design. Ob uporabi fotografij vašega obraza in ust bomo poskrbeli in zasnovali lepši videz vaših zob. Nato vam bomo pokazali pričakovani rezultat (na vaših fotografijah), skupaj pa se bomo pogovorili, kako ta rezultat doseči. Smo priznana zobna ordinacija, ki uporablja orodje Digital Smile Design in veseli nas, da našim pacientom nudimo tudi preizkus in predstavo o novem, lepšem nasmehu.

Katere so priljubljene estetske storitve?

Nevidni zobni aparat je postal zelo priljubljen način premikanja zob v želeni položaj. Zahvaljujoč digitalni platformi zdaj lahko poravnamo vaše zobe z uporabo serije nevidnih opornic. Nevidni aparat ne vpliva na vaš življenjski slog. Vpliva pa na lepši nasmeh. Z digitalno obravnavo je končni rezultat skoraj zagotovljen.

Kozmetičnih izdelkov ne uporabljate le na obrazu, ampak tudi pri ustvarjanju nasmeha. Zakaj ne bi digitalne obravnave z orodjem Digital Smile Design opravili pri nas in se v prihodnosti prav zaradi estetske obravnave smejali več?

Estetsko zobozdravstvo Maribor

beljenje zob, Invisalign, keramične luske, lep nasmeh, luske brez brušenja, luske za zobe, ravni zobje, Zobne luske, Zobni aparat, zobni vsadki


Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.