Invisalign za odrasle – ste pripravljeni na popoln nasmeh?

Ali ste, zdaj kot odrasla oseba, že večino svojega življenja nezadovoljni ali celo nesrečni zaradi svojih zob? Tudi za vas še obstaja upanje za lepši nasmeh! Včasih je bilo odraslim in celo mladostnikom nerodno nositi zobni aparat. Ampak časi se spreminjajo!

Ne le, da Invisalign med odraslimi privablja vedno več pozornosti, dandanes postaja že zelo sprejet v širši družbi. Zelo verjetno bodo vaši odrasli kolegi celo ljubosumni na vaš pogum, da storite nekaj glede vaših zob.

Tehnologija zato sledi tej spremembi razmišljanja družbe, saj vam zagotavlja nevidne aparate, ki zelo diskretno poravnajo vaše zobe. Zdaj prav nikomur ni treba vedeti, da so vaši zobje v »obdelavi«.

Življenjski slog s fiksnim zobnim aparatom sicer ni zahteven, vendar morate upoštevati nekatere osnovne smernice za ohranjanje primernega stanja aparata – redno morate čistiti zobe in aparat ter izbirati primerno hrano, da ga ne poškodujete. Tako postanete tudi bolj skrbni, kar se tiče vaših zob. Ko pa pride čas za odstranitev aparata, boste pa zelo hvaležni, da ste te smernice upoštevali in aparat vestno nosili. Res je vredno truda.

Moramo pa opozoriti, da Invisalign ni primeren prav za vsakogar. Če ustrezate merilom za takšen aparat, vam z veseljem sporočamo, da se vaš življenjski slog med obravnavo ne bo bistveno spremenil. Ta zobni aparat namreč odstranite pred uživanjem hrane, pitjem in čiščenjem zob. To pomeni, da se vam ni treba odpovedati določeni hrani, kar pa je najpomembnejše, še naprej čistite zobe kot običajno.

Če morda menite, da potrebujete ortodontske storitve oziroma bi želeli vedeti, katera možnosti – fiksni zobni aparat ali Invisalign – je boljša za vas, se oglasite pri nas.  Posvetili se bomo vašim potrebam in se skupaj z vami posvetovali o najboljših možnostih.

Nikoli ni prepozno za popoln nasmeh, ki si ga zaslužite!

Invisalign za odrasle.001

beljenje zob, Hitra ortodontija, Invisalign, Nevidni zobni aparat, Ortodontija, ravni zobje, Zobni aparat


Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.