Smo arhitekti nasmeha

Ste že kdaj pomislili, da je ustvarjanje zdravega in samozavestnega nasmeha delo, ki zahteva že prave arhitekturne sposobnosti?

Kdo je arhitekt nasmeha?

Arhitekt nasmeha je ime, ki ga uporabljamo za zobozdravnike, ki se ukvarjajo z ustvarjanjem popolnega nasmeha. Uporabljamo najnovejše digitalne platforme za načrtovanje in sodelujemo z drugimi specialisti ter tako obravnavamo vsak posamezni primer posebej. Tako kot gradbeni arhitekt zasnujemo okvir načrta obnove in upoštevamo lastnosti, oblike, želje, potrebe in tudi funkcionalne navade vsakega posameznika. Nato pa pripravimo celostni načrt obravnave.

Zakaj potrebujem arhitekta nasmeha?

Če niste zadovoljni s svojim nasmehom ali menite, da vaše zobovje ni v najboljšem stanju ali če želite izboljšati videz in zdravje vašega zobovja, boste morda potrebovali obnovo nasmeha.  Za pripravo načrta za posameznika pa potrebujemo fotografije, digitalne slike ter digitalne rentgenske slike CBCT in digitalne posnetke ugriza. Te informacije nam pomagajo, da upoštevamo vse vidike vašega stanja zob ter tako lahko ustvarimo najprimernejši in minimalno invaziven načrt obravnave, ki vam bo zagotovil bolj zdrav in samozavesten nasmeh.

Ali lahko vidim, kako bo videti moj nasmeh?

Da, pripravimo načrt, ki najbolj ustreza vašemu obrazu in vašemu okusu. Model nato prenesemo v vaša usta, da lahko preizkusite svoj nov nasmeh. Tako si lahko resnično predstavljate, kako bodo videti vaši novi zobje. 

Naša zobna ordinacija uporablja Digital Smile Design. To je najboljši sistem za oblikovanje nasmeha na svetu in uporabljajo ga le nekatere zobne ordinacije.  

Oglejte si spletno stran DSD: www.digitalsmiledesign.com

Pokličite nas za termin in skupaj bomo ugotovili, kako vam naši arhitekti nasmeha lahko pomagajo.

bonding zob, cirkonske prevleke, keramične prevleke, luske brez brušenja, luske za zobe, Nevidni zobni aparat, ravni zobje, Zobne luske

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.