Kaj je aparat ClearSmile Brace?

Z aparatom ClearSmile Brace kombiniramo tradicionalne tehnike zdravljenja z novo tehnologijo, s čimer skrajšamo čas ortodontskega zdravljenja in izboljšamo videz aparata.

Žice aparata ClearSmile Brace so prevlečene z belo barvo (namesto srebrne) in so narejene iz materiala (Ni-Ti) spominske oblike. Spominska oblika pomeni, da se bo žica vrnila v prvotno obliko ne glede na to, kako je upognjena. Tako nastanejo nežne sile, ki premikajo zobe v željeni položaj.

Zakaj aparat ClearSmile Brace uporablja nežne sile?

Uporaba nežnih sil poveča hitrost in udobje zdravljenja. Nežne sile zmanjšujejo tudi tveganje med ortodontskim zdravljenja.

Ali je aparat ClearSmile Brace varen?

Aparat ClearSmile Brace je varno ortodontsko zdravljenje.

Kot pri vseh oblikah zdravljenja obstajajo tudi tveganja. Glavno tveganje ortodontskega zdravljenja je resorpcija korenin.

Daljši časi zdravljenja in močnejše sile povečajo tveganje. Ker ClearSmile Brace premika zobe z nežno silo, je manj verjetno, da pride do resorbcije korenin.

Kako diskreten je aparat ClearSmile Brace?

Aparat ClearSmile Brace je v celoti sestavljen iz prozornih delov v nasprotju z drugimi vrstami aparatov, ki so kovinski. Tudi žica, ki je sestavni del aparata, je prevlečena z enako barvo, kot jo imajo zobje. Tudi gumice so prozorne. Posledično je aparat ClearSmile Brace manj viden kot tradicionalni fiksni aparati.

Je po ortodontskem zdravljenju nujen retiner?

Da, če želite ohraniti rezultate katerega koli ortodontskega zdravljenja, morate vse življenje nositi retiner.

Kaj lahko zdravimo z aparatom ClearSmile Brace?

Aparat ClearSmile se v večini primerov uporablja za ravnanje sprednjih 10 zob iz estetskih razlogov. Oglejte si primere pred in po zdravljenju na fotografijah v naši Galeriji.

Naroči se zdaj!


Prijavi se zdaj!

Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.