Harmonija obraza je neločljivo povezana s harmonijo nasmeha. Tudi, ko ustvarimo popoln nasmeh, lahko manjše nepravilnosti na obrazu pokvarijo splošen vtis. Harmonizacija obraza vključuje več estetskih posegov z namenom izboljšanja harmonije med nasmehom in obrazom. Imenuje se tudi orofacialna harmonizacija.
Za harmonijo obraza je namreč potrebno združiti estetske postopke na zobeh, dlesnih, ustnicah, kot tudi na mišicah in estetskih točkah obraza. V postopku harmonizacije naredimo tako celotno estetsko analizo obraza in nasmeha, da bi ustvarili boljšo medsebojno harmonijo.

Hialuronska polnila

Hialuronska polnila

Hialuronska polnila koži vrnejo izgubljen volumen, zmanjšajo in gladijo gube.

Pomlajevanje z lastno plazmo 2. generacija (I-PRF)

Pomlajevanje z lastno plazmo 2. generacija (I-PRF)

Pomlajeavnje z lastno plazmo je namenjeno ljudem z utrujeno in suho kožo.


Kombinacija botulinum toksina, hialuronskih polnil in lastne plazme

Samo botulinum toksin ali samo polnila lahko popravijo nekatere znake staranja, s kombinacijo vseh treh metod pa lahko dosežemo najboljše in bolj skladne rezultate. Na primer, z botoksom lahko pomladite čelo in dvignete obrvi, s polnili lahko nadoknadite izgubljeni volumen, zgladite gubice okrog nosu in ustnic ali na novo definirate poteze obraza. Uporaba plazme pa naredi kožo spet vlažno, voljno, napeto, skratka mlajšo.

Naroči se zdaj!


Prijavi se zdaj!

Benko & Knehtl

Zasebna zobozdravstvena ambulanta

Volodjeva ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Koncesija: 040 336 066
Samoplačniki: 040 515 426
info@benkoknehtl.si

© Benko & Knehtl. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe strani in politika zasebnosti.