Obraza Harmonija
obraza je neločljivo povezana s harmonijo nasmeha. Harmonizacija obraza vključuje več estetskih posegov z namenom izboljšanja harmonije med nasmehom in obrazom.
harmonizacija

Harmonizacija obraza

Harmonija obraza je neločljivo povezana s harmonijo nasmeha. Tudi, ko ustvarimo popoln nasmeh, lahko manjše nepravilnosti na obrazu pokvarijo splošen vtis. Harmonizacija obraza vključuje več estetskih posegov z namenom izboljšanja harmonije med nasmehom in obrazom. Imenuje se tudi orofacialna harmonizacija.

Za harmonijo obraza je namreč potrebno združiti estetske postopke na zobeh, dlesnih, ustnicah, kot tudi na mišicah in estetskih točkah obraza. V postopku harmonizacije naredimo tako celotno estetsko analizo obraza in nasmeha, da bi ustvarili boljšo medsebojno harmonijo.

Kombinacija botulinum toksina, hialuronskih polnil in lastne plazme

Samo botulinum toksin ali samo polnila lahko popravijo nekatere znake staranja, s kombinacijo vseh treh metod pa lahko dosežemo najboljše in bolj skladne rezultate. Na primer, z botoksom lahko pomladite čelo in dvignete obrvi, s polnili lahko nadoknadite izgubljeni volumen, zgladite gubice okrog nosu in ustnic ali na novo definirate poteze obraza. Uporaba plazme pa naredi kožo spet vlažno, voljno, napeto, skratka mlajšo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.